Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
14 Heinäkuu 2020
Tänä kesänä olemme olleet ennätyksellisen paljon kotona, ja hiilillä (tai yleensä käytännössä briketeillä) on grillattu kotipihalla useita kertoja viikossa. Yhdeksi kesän suosikkiruokaohjeeksi on muodostunut tämä lammasvartaiden resepti, johon saimme inspiraatiota Oulussa sijaitsevasta syyrialaisesta Damsko-ravintolasta ja sen herkullisesta ruokatarjonnasta. Oma ohjeemme on soveltaen peräisin Weberin sivulta: 500 g jauhettua lampaanlihaa 1 pieni sipuli, hienoksi hakattuna 10 g tuoreen mintun lehtiä hienonnettuna 2 tl kuivattua oreganoa 2 tl rouhittua, kuivattua chiliä 2 tl juustokuminaa 2 tl paprikajauhetta 1 tl cayennepippuria 1 tl suolaa Sekoita kulhossa kaikki aineet kunnolla keskenään. Peitä ja anna taikinan tekeytyä jääkaapissa parin...
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien