Parhaat Ruokablogit

Parantavaruoka

Ribollita eli Toscanalainen papu-kasviskeitto (V,G)

20 Syyskuu 2022

Tutustuin tähän keittoon Toscanalaisen ruuan keittokurssilla ja se vei kyllä heti kielen mennessään! Yksinkertaisista mutta terveellisistä aineksista valmistettu Ribollita on parhaimmillaan seuraavana päivänä, mutta todella hyvää myös heti tarjoiltuna (Ribollita tarkoittaakin lämmitettyä). Ohjeesta tulee annoksia peräti kuudelle joten tämä keitto on edullinen ruoka isommallekin perheelle. MISTÄ RIBOLLITA VALMISTETAAN? Valmistukseen tarvitset: Sipulia Valkosipulia Porkkanaa Perunaa Lehtisellerinvartta Kaalia (Lehtikaalia, valkokaalia, kurttukaalia, mustakaalia.

Gluteeniton italialainen Kaikki reseptit keitot Keitto Pääruoka Vegaaniset Arjen helpot Kasvisruokaa kympillä ribollita

Lue koko juttu täältä »

Parantavaruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Huhtikuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »