Parhaat Ruokablogit

Pakanan Köökissä

Pikaiset pizzarullat

10 Syyskuu 2017

Pidimme flunssaisen Vuorenpeikon kanssa leffaillan eilen ja pääsin siis toteuttamaan yhden pitkäaikaisessa "kokeilenpa joskus"-ideakansiossa olleen asian; nimittäin purkkicroissant-taikinan käytön muussa kuin (hui) croissant-muodossa. Vapiskaa! Nämä pikaiset "pizzarollit" (lausu kuin newyorkilainen) voi täyttää melkeinpä miten vain haluaa. Itse päädyin melko perinteiseen komboon, eli kirsikkatomaattia, chorizoa ja juustoa. 6 kpl 1 prk croissant-taikinaa 6 kirsikkatomaattia Pätkä chorizoa (~10 cm pala) tai 2-3 pientä siivua per rulla Ketsuppia Oreganoa, tuoreena tai kuivamausteena Pizzaan soveltuvaa juustoraastetta Aseta uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Alle tunnissa Helppoa ja hyvää illanistujaisiin Kahvipöytään leivonta Liharuoat pikkusyötävät Suolaiset

Lue koko juttu täältä »

Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »