Parhaat Ruokablogit

Päivi leipoo

Savukala-feta-piiras

6 Heinäkuu 2018

Kesällä jää usein pieni määrä savukalaa tai kylmäsavulohta tai kypsää kalaa - siitä saa vaikka yhden iltapalan tai salaatin kera aterian, kun tekee kalapiiraan. Tämän ohjeen muunnat helposti kinkku-fetapiiraaksi valitsemalla toisen makuisen ranskankerman. Savukalapiiras on tehty vähän muunneltulla tomaatti-fetapiiraan ohjeella, joka löytyy täältä. Tein kalapiiraan 28 sentin vuokaan, laitoin pohjataikinaan 150 g margariinia ja suhteessa muita aineita, mutta minusta tuo pohjataikinan määrä oli vähän liian iso annos, koska teen mielelläni oikein ohuen pohjan. Täytteeseen käytin yhden purkin Tilli-sitruuna creme fraichea ja yhden purkin kermaviiliä eli kaksinkertainen täyteohje.

Suolaiset piiraat

Lue koko juttu täältä »

Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »