Parhaat Ruokablogit

Päivi leipoo

Prinsessasynttärit ja ruusupursotuskakku

7 Heinäkuu 2018

Saimme tilaisuuden osallistua 5-vuotis prinsessasynttäreille ja sain leipoa osan tarjoiluista. Varsinaiset synttärikakut leipoi tytön äiti itse, eikä ne ole kuvissani. Korkea vaaleanpunainen ruusupursotuskakku oli syntymäpäiväkakkuna. Ruusupursotukseen osoittautui parhaaksi lämpimänä heinäkuun päivänä kerma, Flora vispi on herkkä lämmön vaihteluille esim kuljetuksen aikana, eikä se vatkautunut. Kermakakku, kermat ja kermavaahto on pidettävä kylmänä koko työskentelyn ajan, aina kun mahdollista siirrä kerma jääkaappiin ja ennen pursotusta voi pussin pitää hetken pakastimessakin.

Täytekakut

Lue koko juttu täältä »

Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »