Parhaat Ruokablogit

Päivi leipoo

Ihana ananascurd

19 Helmikuu 2020

Minulta kysyttiin ohjetta ananascurdiin, jota maistelimme ja käytimme macaronkurssilla. Löysin Prismasta Bonnen ananassosetta ja kun macaronleipurin jääkaapissa on usein kananmunan keltuaisia, päätin kokeilla curdia. Olen aiemmin ostanut ananastahnaa leivontatarvikemyymälöistä, se on erityisen hyvää yhdistettynä passionsoseeseen tai sitruunaan tai Monin pina colada -siirappiin. Suuntaviittaa tähän ohjeeseen löysin ruotsalaisesta ohjeesta. Ananascurd 1 1/2 dl ananassosetta 1 dl hillosokeria 3 rkl maissitärkkelystä 4 rkl sitruunanmehua Keitä näitä sekoitellen muutaman minuutin ajan, kunnes massa paksunee.

Lue koko juttu täältä »

Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »