Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Päivi leipoo
Runebergin kakku juustokakkuna
24 Tammikuu 2021
Pohja 150 g kaurakeksejä, digestivekeksejä tai Murokeksejä50 g margariinia 2 rkl nestemäistä margariinia Aseta vuokaspraylla voideltu tai rypsiöljyllä ja tomusokerilla käsitelty irtopohjavuoan reuna kakkualustan päälle vuoan sileä reuna alaspäin. Sulata margariini mikrossa. Sekoita ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä ja painele lastalla 22-25 senttisen vuoan pohjalle - minä tein halkaisijaltaan kaksi 18 senttistä kakkua. Huom. Jos käytät pohjaan vain nestemäistä margariinia, saat ei-kovettuvan, hyvin leikkautuvan pohjan.
Päivi leipoo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien