Parhaat Ruokablogit

Osaavat kädet

Konvehteja eli praliineja

17 Maaliskuu 2019

Suklaan käsittely ja siitä tehtävien konvehtien, koristeiden ja erilaisten suklaatöiden valmistus kuuluu erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa opintokurssiin. Kuvassa valmistuu pirteän makuisia minttuganache täytteisiä maitosuklaakonvehteja. Konvehtien valmistuksessa opitaan suklaan temperointi sekä erilaisten täytteiden valmistus. Konvehtien kuoret voidaan koristella erilaisilla elintarvikeväreillä, jotka sekoitetaan sulaan kaakaovoihin. Kauniit tomuvärit pensselöitynä konvehtimuotteihin ovat myös hyvin kauniita ja yksinkertaisia koristeluita.

suklaa

Lue koko juttu täältä »

Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »