Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Osaavat kädet
Pääsiäisajan tuotteet eli kausituotteet
2 Maaliskuu 2020
Hiivaton ruisleipä Teimme alusta alkaen ruisleivän raskin koulussa. Vesi ja ruisjauho sekoitetaan keskenään ja annetaan käydä huoneenlämmössä viiden vuorokauden ajan - lisäten aina päivittäin vettä ja jauhoja. Näin saimme aikaiseksi hyvän raskin - ja leipä onnistui hyvin pelkällä ruisjauholla vedellä ja suolalla. Hyvän raskipohjan tehtyämme, laitoimme raskia kylmiöön ja käytämme sitä tarvittaessa - osan raskista pakastimme. Elävän raskin tunnusmerkit ovat mm.
Osaavat kädet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien