Parhaat Ruokablogit

nami-hiiri makeita ajatuksia

"VoisarviMunkki" -rinkulana

1 Toukokuu 2019

Parin leipomuksen yhdisteleminen ei sinäänsä ole ihan uutta ja outoa. Mieleen painuvaksi on jäänyt hiirenkolon oma kisailu syksyllä 2014, joista hauskin oli 'Porkkis', jota sveitsiläiset eivät 'ymmärtäneet', mutta Suomessa se on saanut kannatusta hyvinkin runsaasti. Suomessa pakattua muskottia ja ensimmäisen erän epätasaisesti nousseet rinkulat liian kovaksi jääneestä taikinasta. Alkuperäinen leipomus ’Cronut’ on newyorkilaisen leipurin, kirjantekijän Dominique Anselin –rekisteröimä tavaramerkki. Hiirenkolossa kunnioitetaan sitä, ettei vain tule 'harmituksia'.

Lue koko juttu täältä »

nami-hiiri makeita ajatuksia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »