Parhaat Ruokablogit

Nälkä

Yucatánilainen pikkelöity sipuli

20 Joulukuu 2022

Yucatánilainen pikkelöity sipuli, escabeche de cebolla de Yucatán, sopii erilaisten tortillojen täytteeksi. Sipuli pikkelöidään perinteisesti pomeranssin (Citrus aurantium) mehulla, mutta sitä ei toki saa mistään. Moni resepti ehdottaakin korvaamaan pomeranssimehun 1:1:1-suhteessa appelsiinin, greipin ja limen mehulla. Sitrusmehun lisäksi riittää muutama mauste, ja sipuli on pian valmista. 1-2isoa punasipulia2 dl1:1:1-suhteessa appelsiini-, greippi- ja limemehua1/2 rklmustapippureita1/2 rklmaustepippureita8laakerinlehteä1/2 tlsuolaa Pilko sipuli suhteellisen pieneksi.

lisäke Meksiko resepti sipuli Yucatan

Lue koko juttu täältä »

Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »