Parhaat Ruokablogit

Nälkä

Jauhelihakebab

30 Syyskuu 2023

Tämä ei ole millään tapaa alkuperäinen turkkilainen ruoka, vaan yhdistelee erilaisia turkkilaisia makuja herkulliseksi annokseksi. Lihan valmistus perustuu gaziantepiläiseen alinazik kebabiin, kun taas punasipulin, sumakin ja persiljan yhdistelmä on kotoisin lahmacunin täytteistä. 400 glampaan tai karitsan jauhelihaa2 rklvoita1/2 dltomaattipyrettä1pieni vihreä paprika1pieni sipuli1yksikyntinen valkosipulisuolaa ja mustapippuria1 rklturkkilaista baharat-mausteseostasilputtua persiljaasiivutettua punasipuliasumakkiasiivutettua tomaattia fetajuustoaturkkilaista jogurttiaLammaspadan ainekset. Pilko paprika ja valkosipuli pieneksi. Silppua persilja.

Jauheliha lampaanliha resepti Turkki

Lue koko juttu täältä »

Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »