Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Shirazilainen salaatti
9 Elokuu 2025
Jangajji (장아찌) tarkoittaa korealaisia säilykkeitä, jotka tehdään kimchityyppisen maitohappokäymisen sijaan pikkelöimällä joko soijakastikkeella, etikalla tai doenjang-paputahnalla. Jangajji onkin sikäli samantyyppinen säilyke kuin japanilaiset tsukemonot (漬物). Kummallakin on jotakin yhteyttä sichuanilaisiin säilykevihanneksiin eli pào càihin (泡菜), joka kuitenkin tehdään jangajjista ja tsukemonosta poiketen maitohappokäymisellä. Maangchi antaahyvän reseptin chilipaprika-jangajjille. Gochu-jangajjissa (고추장아찌) vihreät chilit pikkelöidään soijakastikkeella maustetussa pikkelöintiliemessä.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien