Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
Nuo rajalliset aistit ihmisen
26 Elokuu 2025
Tieteellisgastronominen ruokaklubi käynnistää syyskautensa – syyskuun klubissa sukelletaan aistimusten maailmaan yhdessä taiteen kanssa Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston ja Agronomiliitto ry:n yhteistyössä järjestämä Tieteellisgastronominen ruokaklubi palaa kesätauolta neljän tapahtuman syyskaudella. Ensimmäinen klubi-ilta järjestetään keskiviikkona 10. 9. 2025 klo 17–19, ja se tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen yhdistelmän tiedettä, ruokaa ja taidetta. Syyskuun tilaisuudessa ruokaklubi tekee kiinnostavan yhteistyön Toisissa Tiloissa...
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien