Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

TIETEELLISGASTRONOMINEN MAITOKLUBI

13 Maaliskuu 2024

Karjankutsuhuuto kaikui maaliskuun tieteellisgastronomisessa klubi-illassa, sillä maitoklubin luennoitsijamme Elsa Hietala harrastaa kansanmusiikkia ja osasi kutsua myös karjan kokoon. Ei tullut yhtään lehmää, mutta suuri joukko maidosta kiinnostuneita klubilaisia riensi paikalle Turkuun, Helsinkiin ja Seinäjoelle. Klubi-illan kulttuurihistoriallisen luennon piti Sarka-museon ja Turun yliopiston tutkija Elsa Hietala (Elsan väitös). Elsa on koulutukseltaan myös arkeologi ja hän...

juomat Maitotuotteet

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »