Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

Mitä se suolan maku oikein on?

14 Helmikuu 2021

Korona se vain kurittaa meitä edelleen, emmekä ole kokoontuneet luonnontieteellis-gastronomisten patojen äärelle perinteisessä mielessä sitten vuoden takaisen tammikuun. Etäyhteyksin taikka rajoitetulla joukolla olemme tavanneet joskaan emme ihan kuukausittain. Mutta niin teimme taas helmikuussa 2021. Me olimme Tatun kanssa keskenämme keittiössä, ja ryhmä MG-klubilaisia liittyi seuraan etäyhteyksien kautta. Koska yhdessä maistaminen ja aistinvarainen arviointi on aina...

suola

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »