Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Petite tender, mangoldia ja fetaa

2 Syyskuu 2020

Kahdelle Yksi naudan petite tender 4-5 isoa mangoldin lehteä kourallinen kirsikkatomaatteja 1 valkosipulin kynsi hieman fetajuusto balsamicoa sokeria suolaa öljyä Naudan petite tender: sous videssä 54 astetta 1 tunti, pinnat kuumalla pannulla Mangoldi: Lehden ruodit poistetaan ja paistetaan erikseet voissa, lehdet paloitetellaan suikaleiksi ja pyöräytellään pannulla öljyssä, johon on viipaloitu valkosipulin kynsi. Ripaus suolaa. Kirsikkatomaatti: Mangoldin kaveriksi pannulle sen verran, että hieman lämpenee, ei kypsennetä hajoamispisteeseen. Balsamicosiirappi: 0. 5 dl balsamico ja n.

Juusto kastike Liha nauta sous vide tomaatti lavakaulusviljely

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »