Parhaat Ruokablogit

Meilläkotona - ruokablogi

Vuohenjuustobroileria ja paholaisen hilloa

6 Maaliskuu 2022

Tänään, kuten meillä usein, ruokailun suunnittelu alkoi katsauksella kaappeihin. Onko joku raaka-aine, joka pitäisi käyttää pikaisesti tai saisiko jostain idean. Jääkaapissa oli vuohenjuustotanko, josta ajatukset lähtivät kanaan. Siitä meninkin sitten retroilun puolelle, sillä mieleeni tuli makumuisto paholaisen hillosta. En ole hilloa koskaan itse tehnyt, mutta joskus nuoruudessa vuohenjuustobroileria paholaisen hillolla taisi olla useammankin (ketju)ravintolan listalla.

chevre lintu -broileri lisäke säilyke sunnuntailounas

Lue koko juttu täältä »

Meilläkotona - ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »