Parhaat Ruokablogit

Meilläkotona - ruokablogi

Murun pastakoulu-livessä opittua, pasta n:o 3

22 Toukokuu 2022

Hienonna porkkana, varsiselleri ja sipuli-, eli tee soffritto, näin alkavat useat italialaiset reseptit. Soffrittoa kannattaa tehdä kerralla reilusti ja pakastaa ylijäämä seuraavia kertoja. Taannoisessa Murun pastakoulu-livessä löysin uuden tuotteen, jolla voi korvata soffritton, jos ei ole aikaa tai viitseliäisyyttä sen valmistamiseen ja pakastimessa ei ole aiemmin valmistettua. Mutti valmistaa tahnaa, verdurine, jossa on kaikki soffritton ainekset ja lisäksi tomaattia. Itse pidän myös soffritton antamasta rakenteesta, joka toki tahnasta puuttuu.

liha -jauheliha liha -nautaa pasta

Lue koko juttu täältä »

Meilläkotona - ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »