Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
31 Toukokuu 2020
9 ANNOSTA YLI 60 MIN KESKITASO ErinomainenHyväKeskinkertainenVälttäväHuonoRatingWidget.com Klassinen, marsalaviinistä ja kahvista makunsa saava tiramisukääretorttu sopii vaikka jälkiruoaksi. 4kananmunaa 1 1/2 dlsokeria 3/4 dlperunajauhoja 1/2 dlkaakaojauhetta 1/2 dlvehnäjauhoja 1 tlleivinjauhetta 250 gmascarponejuustoa 1 dltomusokeria 1 rklpikakahvijauhetta 1 tlvaniljasokeria 1 rklmarsalaviiniä 1 dlkuohukermaa 1dlkirsikkahilloa kaakaojauhetta LISÄÄ SUOSIKIKSI OSTOSLISTA0 1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita perunajauhot, kaakaojauhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää siivilänläpimunavaahdonjoukkoonvarovasti taikinaa nostellen.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien