Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Sitruuna-ricottakakku

31 Toukokuu 2020

Sitruuna-ricottakakku mantelijauhoilla8–10 annosta250 g ricotta-juustoa4 kananmunaa (keltuaiset ja valkuaiset erikseen)2 dl sokeria1 sitruunan kuori raastettuna1 sitruunan mehu200 g mantelijauhojalisäksimantelilastujatomusokeria(lakritsijäätelöä)Kuumenna uuni 150 asteeseen. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset. Ole tarkkana, valkuaisten joukkoon ei saa mennä keltuaista. Vatkaa keltuaiset, ricotta ja sokeri tasaiseksi massaksi. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuoren keltainen osa taikinan joukkoon.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »