Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Rapea parmesan-kana

31 Toukokuu 2020

RAPEA PARMESAN-KANA 1 rs (430 g) maustamattomia broilerin ohutleikkeitä 1 kananmuna leivitykseen: 1 dl parmesan-raastetta 1 dl pankojauhoja 1 tl suolaa 1 tl mustapippurirouhetta 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 1 rkl tuoreita timjamin lehtiä paistamiseen: voita muutama timjaminoksa Ota broilerfileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen paistamista. Vatkaa kananmunan rakenne rikki ja kääntele fileet kauttaaltaan. Sekoita vehnäjauhot, korppujauhot sekä mausteet lautasella. Kääntele fileet kauttaaltaan jauhoseoksessa. Sulata pannulla reilun kokoinen nokare voita ja lisää pannulle myös muutama timjaminoksa.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »