Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Punssikakku

15 Joulukuu 2019

PUNSSIKAKKU 200 g voita 2 dl sokeria 3 kananmunaa 4 dl vehnäjauhoja 2 tl vaniljasokeria 2 tl leivinjauhetta 1/2 dl punssia kuorrute: 60 g voita 100 g mascarponea 4 dl tomusokeria 1 rkl punssia 2 tl vaniljasokeria Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää jauhoseos taikinaan vuorotellen punssin kanssa. Nostele taikina voideltuun kakkuvuokaan ja kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 45-55 minuuttia. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »