Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Helmikuu 2021
PEURA-STROGANOFF MAKUNYSTYRÄN TAPAAN 1 sipuli silputtuna 3 valkosipulinkynttä silputtuna nokare voita 500 g peuranpaistia 1 dl kuivaa valkoviiniä 3 rkl yhden tähden jallua 1 prk (70 g) tomaattipyreetä 1 rkl jallusinappia 3 dl vettä 1 Fond du Chef Rich Beef-fondikuutio 1 dl etikkakurkkukuutioita 1 1/2 tl mustapippurirouhetta 1 tl suolaa 1 prk (120 g) smetanaa Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Ruskista lihasuikaleet voissa ja siirrä lautaselle odottamaan. Kuullota sipulisilppuja voissa, kunnes ne hiukan pehmenevät ja lisää sitten lihasuikaleet takaisin pannulle. Lisää pannulle valkoviini ja jallu ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, sinappi, vesi, fondikuutio, kurkkukuutiot, mustapippuri ja suola.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien