Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Tomahawk ja grillattua varhaiskaalia
31 Toukokuu 2020
PASSION PANNA COTTA (neljälle)1,5-2 liivatelehteä5 dl kuohukermaa1 vaniljatanko0,5 dl sokeriaLaita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kaada kerma teflonkasariin ja lisää siihen halkaistun vaniljatangon irtikaavitut siemenet ja heitä sekaan myös tangon palaset. Lisää vielä sokeri ja keitä seosta hiljaisella lämmöllä 15 minuuttia välillä sekoitellen. Ota kasari liedeltä, poista vaniljatangon palat ja liota kuumaan seokseen liivatteet. Valele annosvuoat tai tarjoilulasit kylmällä vedellä ja jaa kermaseos niihin.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien