Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
18 Huhtikuu 2018
PASSION-JUUSTOKAKKU pohja: 200 g kaurakeksejä 50 g voita sulatettuna passionmousse: 6 liivatelehteä 3 dl kuohukermaa vaahdotettuna 1 prk (250 g) mascarponea 3 dl passionpyreetä 1 1/2 dl sokeria 1 rkl vaniljasokeria 1/2 dl kiehuvan kuumaa vettä kiille: 3-4 passionhedelmää (koosta riippuen) 2 dl passionpyreetä 1/2-1 dl tomusokeria (maun mukaan) 3 liivatelehteä 2 rkl kiehuvan kuumaa vettä koristeluun: ananaskirsikoita 2 passion-hedelmää rosmariinin oksia Murskaa kaurakeksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja painele seos lautaselle reunavuoan sisään pohjaksi. Minun käyttämäni vuoan halkaisija oli 20 cm, mutta kakusta tuli sen verran korkea, että kakun voi halutessaan tehdä vaikkapa 22-24 cm:n vuokaan. Laita liivatelehdet...
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien