Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Marmoroitu karpalo-mascarponekakku

31 Toukokuu 2020

MARMOROITU KARPALO-MASCARPONEKAKKU pohja: 200 g joulupipareita 75 g voita sulatettuna vaniljamousse: 2 dl kuohukermaa vaahdotettuna 1 prk vaniljarahkaa 1 prk Mascarpone-juustoa 1 tl vaniljajauhetta noin 1/2 dl tomusokeria 5 liivatelehteä + n. 1/2 dl kiehuvan kuumaa vettä 3 valkuaista vaahdotettuna karpalosose: 200 g karpaloita 2 rkl vettä 4 rkl sokeria koristeluun: karpaloita sokerimassa-lumihiutaleita Aloita valmistamalla karpalosose, jotta se ehtii jäähtyä: Mittaa karpalososeen ainekset kattilaan ja keitä muutaman minuutin ajan. Paseeraa seos siivilän läpi. Anna soseen jäähtyä. Käytä noin 3 rkl sosetta kakkuun ja säästä loput kastikkeeksi.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »