Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Kermaiset viskisinisimpukat

31 Toukokuu 2020

(KUVA: TUOMAS KOLEHMAINEN) Julkaistu: 9. 2. 2:00 20 min 2 hengelle 500 g tuoreita sinisimpukoita 1 salottisipuli 2 valkosipulinkynttä 1 varsisellerin varsi 1 rkl voita 2 dl vettä ½ dl viskiä 1 rkl kasvisfondia 2 dl kuohukermaa 1 rkl sitruunamehua 1 dl rakuunaa hienonnettuna rapeaa maalaisleipää Puhdista sinisimpukat kylmällä vedellä ja harjalla. Kopauta avonaisia simpukoita pöydän kulmaan: jos simpukka ei sulkeudu, heitä se pois. Heitä pois myös kuorestaan rikkoutuneet simpukat.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »