Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Kana-caesar voileipäkakku

26 Toukokuu 2019

KANA-CAESARVOILEIPÄKAKKU halk. 24 cm pohja: 50 g hiivaa 4 1/4 dl vettä 3/4 tl suolaa 1 3/4 rkl sokeria 3/4 dl rypsiöljyä noin 9 dl sämpyläjauhoja kostutus: 2 kanafondikuutiota 8 dl vettä täyte: 1 1/2 prk Saarioisten Caesar-salaattikastiketta 200 g parmesanraastetta 1 1/2 rkl kapriksia silputtuna 300 g Vuolu-broilerviipaleita silputtuna 2 tl oreganoa mustapippuria myllystä kuorrutus: 400 g maustamatonta tuorejuustoa 50 g Saarioisten Caesar-salaattikastiketta 1 dl parmesanraastetta Vaivaa taikina monitoimikoneella ja anna kohota liinan alla noin 45-60 minuuttia. Kumoa taikina ja vaivaa se kimmoisaksi, kaada voideltuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm) nousemaan. Peitä liinalla ja anna kohota noin 45-60 minuuttia. Paista 200 asteisessa uunissa...

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »