Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Joulukalenteri, luukku 24: Joulumenu
11 Joulukuu 2018
PERSIMON-VUOHENJUUSTOSALAATTI vuonankaalia rucolaa friseesalaattia 2 persimonia 1 granaattiomenan siemenet 3 viipaletta chevreä 100 g paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä kastike: 1 rkl oliiviöljyä 1/2 rkl valkoista balsamicoa 1/2 rkl juoksevaa hunajaa suolaa myllystä mustapippuria myllystä Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele jääsalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle kastiketta. Kuori ja kuutioi persimonit. Paista chevre-viipaleet öljytilkassa kullanruskeiksi. Kokoa ainekset salaattipedille ja tarjoile heti.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien