Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Grillattu peuran sisäfilee

31 Toukokuu 2020

1 peuran sisäfilee marinadi: 4 rkl oliiviöljyä 4 rkl punaviiniä 3 rkl muscovadosiirappia 2 valkosipulinkynttä silputtuna 1 tl mustapippurirouhetta 2 tl viherpippurirouhetta 1 tl suolaa muutama oksa tuoretta rosmariinia muutama oksa tuoretta timjamia Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele sekaan karitsanfileet ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli. Ota filee hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen grillaamista. TÄYTETYT PUNASIPULIT GRILLISSÄ 4 keskikokoista punasipulia 50 g hunajalla maustettua pehmeää vuohenjuustoa (Soignon) 1-2 rkl oliiviöljyä 1 viipale täysjyväpaahtoleipää, paahdettuna ja silputtuna mustapippuria myllystä 5 oksaa tuoretta timjamia pinnalle: parmesan-raastetta Kuori ja halkaise punasipulit. Poista...

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »