Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Helmikuu 2021
KURKKUDIPPI 150 g creme fraiche 100 g majoneesia 1/2 tl suolaa reilusti mustapippuria myllystä reilusti Chili Explosionia myllystä 200 g Felix Amerikkalaista kurkkusalaattia Sekoita ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään tunnin ajan. VALKOSIPULI-KAPRISDIPPI 75 g creme fraichea 75 g majoneesia 1 iso valkosipulinkynsi puristettuna 1 rkl kapriksia silputtuna 1 tl sokeria 1/2 tl suolaa mustapippuria myllystä Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään tunnin ajan. MAALAISRANSKALAISET noin 1 litra rypsiöljyä 5-6 Rosamundaa suolaa myllystä Laita öljy uppopaistamiseen tarkoitettuun kattilaan ja kuumenna. Kuori perunat tai pese ne huolellisesti juuresharjalla ja lohko ne. Upota...
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien