Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Runebergintortut
30 Tammikuu 2021
CREME BRULEE 4 dl kuohukermaa 1/2 dl kevytmaitoa 1/2 dl sokeria 2 maustemittaa vaniljajauhetta 6 kananmunan keltuaista 1/2 dl sokeria pinnalle juuri ennen tarjoilua: ruokosokeria Kaada kuohukerma, maito, vaniljajauhe ja 1/2 dl sokeria kattilaan. Kiehauta seos samalla sekoittaen. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kaada kermaseos hitaasti ketuaisseoksen sekaan samalla rauhallisesti sekoittaen. Kaada massa uuninkestäviin vuokiin ja aseta ne uuninpellille vesihauteeseen.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien