Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Appelsiinimarmeladi

17 Lokakuu 2021

APPELSIINIMARMELADI runsas 2 kg appelsiineja (kuorettomia ja kalvottomia lohkoja noin 1 kg) 2 sitruunaa 1 kg Dansukker Hillosokeria TAI 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria 1/2 dl Cointreau Pese kaksi (luomu)appelsiinia huolellisesti ja raasta niiden keltainen kuoriosa. Kuori appelsiinit ja sitruunat veitsellä leikaten ja leikkaa hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Halutessasi soseuta lohkot karkeaksi soseeksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Sekoita hedelmät, kuoriraaste ja hillosokeri kattilassa, kuumenna kiehuvaksi kevyesti sekoittaen ja keitä 10–15 minuuttia, sekoita muutamia kertoja keittämisen aikana. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje hyvin.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »