Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
27 Huhtikuu 2021
Pitkästä aikaa tein pienen vuokalihamurekkeen. Jauheliharuokakategoriasta löytyy ohjeita erilaisiin vuokalihamurekkeisiin. Vihreitä parsoja voisi olla vaikka aina lisäkkeenä, jos minulta kysytään ja herkkusienikastikettakaan ei oltu aikoihin syöty, joten se valikoitui aterian kastikkeeksi. Tällä kertaa laitoin vuokalihamurekkeeseen: 400 g naudan jauhelihaa (minulla 10%), ½ dl korppujauhoja, 1½ dl maitoa, 1 iso keltasipuli hienonnettuna ja freesattuna, 1 kananmuna, pruuttaus sinappia ja ketsuppia, suolaa vajaa 1 tl, paprikajauhetta vajaa 1 tl, mustapippuria myllystä ainakin 6 kierrosta, 2 valkosipulin kynttä raastettuna, aromat seosta 1 tl -> kaikki ainekset kulhoon ja sekoitetaan kunnolla. Pieni nokare kannattaa kypsentää mikrossa ja...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien