Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Lihapata/-kastike karjalanpaistilihoista haudutuspadalla

8 Toukokuu 2021

Olen lähiaikoina tehnyt karjalanpaistilihoista montaa muuta ruokaa kuin perinteistä karjalanpaistia. Tällä kertaa lihoista valmistui noin 4 tunnin haudutuksen jälkeen oikein murakka lihapata/kastikeruoka haudutuspadalla tehtynä. Kummaksi tätä nyt sitten haluaakaan nimittää. Suurusta laitoin lopussa, vaan kastikeosuutta ruoassamme oli aika vähän ja sekin sakeaa, kuten meillä yleensäkkin. Jos ei tykkää laittaa suurusta, niin jättää sen vaiheen vaan pois.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »