Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Valkosuklaa-karpalokahvikakku

13 Joulukuu 2021

Valkosuklaa ei ole kokskaan ollut lempparisuklaa leivonnassa, vaan kun sitä oli kertynyt kaappiin, niin laitoin sitä lisämaustamaan kuivatuista karpaloista tehtävää kakkua. Mulla oli vähän naftisti karpaloita, vaan en tuoreita tähän halunnut laittaa. Hyvää kakkua näinkin, vaikka karpaloita voisikin enemmän olla. Minä leikkelin karpalot saksilla pienemmiksi, vaan jos ei näin malta tehä, niin ne kannattaa sekoittaa jauhojen sekaan. Suklaamäärän mitoitin kakuissani niin, että 1 pandan valkosuklaalevy (145 g) sai luvan piisata kahteen kakkuun.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »