Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Tuure Kilpeläisen kanakeitto

27 Syyskuu 2020

Meillä syödään aika usein kana/broilerikeittoa. Siinä on yleensä lihat, kasviksia, riisiä tai makaronia ja mausteita, kermaa ja juustoa. Hyvin harvoin teen kirkasliemisen kanakeiton, tai noh, onhan se mausteista värjäytynyt värikkääksi, mutta ihan ilman kermoja tai juustoja. Tuure Kilpeläisen kanakeitto on ollut kokeilua odottavien lokerikossa jo aika kauan, vaan viimein toissapäivänä tuli sen hetki päästä ruoaksemme. Ohje on julkaistu ekan kerran Kodin kuvalehdessä vuonna 2009.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »