Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
19 Toukokuu 2020
Tämä liharuoka valmistui nopeasti naudan minuuttisuikaleista. Minä en halunnut tästä kovinkaan tomaattista, mutta jos sellaisesta tykkää, niin laittaa paseerattua tomaattia enemmän ja vettä vähemmän. Vähäisen kastikeosuuden suurustaminen ei ole välttämätöntä, mutta minä tykkään suurustaa tämän tyyppiset ruoat. Toki vehnäjauhoillakin voi suurustaa, mutta perunajauhoilla saa kirkkaamman kastikkeen. Suikalepata (naudan lihasta) (3 isompaa - 4 pienempää annosta) 1 rasia (=300 g) naudan minuuttisuikaleita rasvaa lihojen ruskistamiseen 1 iso keltasipuli (lohkoina) 3 valkosipulin kynttä (raastettuna) soijakastiketta reilusti (suolaisuus tulee koko ruokaan tästä, aluksi voi laittaa 1 rkl) 1 iso porkkana suikaleina noin 5 dl vettä noin 1 dl...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien