Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Sitruunainen mansikkarahka

4 Joulukuu 2022

Makeita jälkiruokaherkkuja ei olla aikoihin tehty, mutta silloin kun makeaa jälkiruokahammasta kollottaa, teen yleensä marjarahkaa. Tällä kertaa tein sitruunarahkapohjaista mansikkarahkaa. Sitruunainen mansikkarahka (4 inhimillisen kokoista annosta) 2 dl vatkautuvaa kermaa (minulla vispiä) 1 prk maustettua rahkaa, sitruuna reilusti mansikoita (minulla oli noin 6 dl paloiteltuja, sulatettuja ja hieman valutettuja pakastemansikoita) Valmistaminen Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä siihen kaikki muut ainekset, Jätä muutama mansikka sivuun koristelua varten. Minä lisäsin manskat rahkaseokseen paloiteltuna, en soseuttanut. Tarkista makeus.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »