Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Nisut tuli leivottua
18 Lokakuu 2020
Helppotekoinen lihapata possunlihasta. Eikä tartte enemmälti vahtia, kun uuni hoitaa kypsentämisen. Sipulinen possupata 800 g possun palapaistikuutioita suolaa (laita aluksi 1 tl) paprikajauhetta (vajaa 1 tl) kokonaisia maustepippureita (10 kpl) soijakastiketta (noin 1 rkl) hunajaa (noin 1 rkl) vettä 3 isoa keltasipulia 2 pulleaa valökosipulin kynttä 2 isoa porkkanaa Valmistaminen Laita lihapalat uunivuokaan ja se 250 asteiseen uuniin noin 15 min, eli kunnes lihat ovat ruskistuneet pinnaltaan. Sekoita lihoja ja anna vielä ruskistua noin 15 min. Kuori sinä aikana poorkkanat ja leikkaa lanteiksi.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien