Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Sipulinen possupata

18 Lokakuu 2020

Helppotekoinen lihapata possunlihasta. Eikä tartte enemmälti vahtia, kun uuni hoitaa kypsentämisen. Sipulinen possupata 800 g possun palapaistikuutioita suolaa (laita aluksi 1 tl) paprikajauhetta (vajaa 1 tl) kokonaisia maustepippureita (10 kpl) soijakastiketta (noin 1 rkl) hunajaa (noin 1 rkl) vettä 3 isoa keltasipulia 2 pulleaa valökosipulin kynttä 2 isoa porkkanaa Valmistaminen Laita lihapalat uunivuokaan ja se 250 asteiseen uuniin noin 15 min, eli kunnes lihat ovat ruskistuneet pinnaltaan. Sekoita lihoja ja anna vielä ruskistua noin 15 min. Kuori sinä aikana poorkkanat ja leikkaa lanteiksi.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »