Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
17 Lokakuu 2023
Jokunen aika sitten tein taas tällä sekoitettavalla ohjeella rusinakahvikakun Alkuperäinen ohje löytyy Myllyn paras sivustolta rusinakakun nimellä. Vähän tein muutoksia; en laittanut kivennäisvettä, vaan appelsiinin mehua nesteeksi, kardemummaa laitoin vain 1 kukkuran tl (ja maistui meille riittävästi, alkuperäisessä ohjeessa 1 rkl = 3 tl) ja rusinoita laitoin 2 dl. Rusinat sekoitin jauhojen sekaan, siitäkin huolimatta ne paikoitellen laskeutuivat kakkuvuoassa pohjalle (koska taikina on niin löysää), vaan eipä tuo meitä syödessä haitannut. Makuyhdistelmänä tykättiin rusina-appelsiini-kardemumma yhdistelmästä. Jotain ärtsympää tähänkin olis vielä voinut laittaa lisämakua tuomaan, jos tykkää voimakkaammista mauista.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien