Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Raparperipaksukaiset, paksut ohukaiset, pienet pannukakut

10 Kesäkuu 2020

Tälläisia nopeatekoisia makeita herkkuja tein eilen kahville. Näihin raparperi kannattaa hienontaa todella pieneksi, että sekin ehtii kypsyä paksukaisten paistamisen aikana, eikä eroa isoina kohoumina paistettavasta. Raparperipaksukaiset (raparperipannukakut, paksut raparperiohukaiset) (n. 13 kpl, ohukaispannulla paistettaessa tulee muutama enemmänkin) 1 muna 3/4 dl sokeria (jotka tykkäävät makeasta, laittavat enemmän) 1 dl maitoa 3 dl vehnäjauhoja 2 tl vaniljasokeria 1 1/2 tl leivinjauhetta 1 tl jauhettua kardemummaa (ei ole pakollinen, mutta kardemummafanien kannattaa laittaa) ripsaus suolaa 2 kukkuraa dl oikein pieneksi hienonnettua raparperia (taikinaan voi halutessaan laittaa hieman rasvasulaa, minä en laita koskaan) Lisäksi...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »