Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Pääsiäislauantain vierailu Palokin majatalossa
6 Huhtikuu 2023
Täksikin pääsiäiseksi tein rahkasilmäpullia muru/stroisseliseoksella. Käytin eri makuisia makurahkoja ihan sellaisenaan. Niihinhän ei tarvitse laittaa kananmunaa sekaan, jos ei laita lisänesteitä. Hyvin kohonneeseen pikkupullaan painan pienellä lasilla syvennyksen/kolon, voitelen pullan kananmunaseoksella, laitan makurahkaa pullan keskelle, painan kukkuran rkl muruseosta pullan päälle ihan reilusti käsin ja sitten vaan pullat paistumaan 200-225 asteiseen uuniin halutun värisiksi/kypsiksi. Aikaa menee reili 15 min.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien