Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Puolukkahillo

24 Syyskuu 2020

Vielä tähän riitti ystävältä saadusta puolukkaämpärillisestä. Nyt on käytetty/säilötty kaikki, eikä pakastimeen sinällään riittänyt yhtään. Meillä ollaan aina käytetty puolukka miedosti sokeroituna survoksena, kun sitä on tarjottu ruokien lisäkkeenä. Eräässä kyläpaikassa sain todella hyvää kotitekoista puolukkahilloa, joten pitihän minunkin sitä sitten kiehauttaa meille muutama rasiallinen. Kyllä tuostakin määrästä riittää meille moneksi kerraksi maksapihvien, kaalilaatikon, kaalikääryleiden, perunalaatikoiden seuraksi ja varmasti hillosta syntyy myös marjapiiloja.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »