Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Porsaanleike, miedot aura-kermaperunat ja tomaattisalaatti

17 Tammikuu 2021

Leivitettyjä leikkeitä tulee nykyisin tehtyä hyvin harvoin. Vaan kun sulatin ison pätkän possun ulkofilettä, mistä tein mm. tämän tomaattisen possupadan, riitti fileestä vielä leikkeisiinkin. Minä paistoin vain kaksi leikettä alla olevalla ohjeella. Porsaanleikkeet porsaan ulkofilettä viipale/syöjä (puhdistettu raakapaino 130-150 g viipale) suolaa paprikajauhetta pippuria sinappia vehnäjauhoja (kahdelle leikkeelle riittää reilu ½ dl) korppujauhoja (kahdelle leikkeelle riittää noin 1 dl + ripsautan tähänkin yleensä mausteita sekaan) paistamiseen voita ja öljyä Valmistaminen Puhdista ulkofile ja leikaa viipaleiksi.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »