Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Rahkaletut (rahkalätyt, -ohukaiset, syrnikit)
17 Tammikuu 2021
Leivitettyjä leikkeitä tulee nykyisin tehtyä hyvin harvoin. Vaan kun sulatin ison pätkän possun ulkofilettä, mistä tein mm. tämän tomaattisen possupadan, riitti fileestä vielä leikkeisiinkin. Minä paistoin vain kaksi leikettä alla olevalla ohjeella. Porsaanleikkeet porsaan ulkofilettä viipale/syöjä (puhdistettu raakapaino 130-150 g viipale) suolaa paprikajauhetta pippuria sinappia vehnäjauhoja (kahdelle leikkeelle riittää reilu ½ dl) korppujauhoja (kahdelle leikkeelle riittää noin 1 dl + ripsautan tähänkin yleensä mausteita sekaan) paistamiseen voita ja öljyä Valmistaminen Puhdista ulkofile ja leikaa viipaleiksi.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien