Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Pitkään uunissa hautuneita tomaattisia possun kylkipaljoja

12 Lokakuu 2020

Syksyn pimeiden ja kylmempien ilmojen myötä tekee taas mieli tuhdimpia liharuokia, ainakin miesväelläni. Ylikypsät possun kylkipalat ovat olleet meillä suuresti tykättyjä. Mitään pikaruokaa näiden valmistuminen ei ole, mutta toisaalta ei näissä esivalmistelujen jälkeen paljoa tekemistäkään ole. Lihana tässä ruoassa on siis paksut maustamattomat kylkipalat (meillä aina kamara poistettuna, kun ei siitä tykätä, olkoonkin vaikka kuinka hyvää rapsakaksi paistettuna/grillattuna), kuten tässä jo aikaisemmin postaamassani ohjeessa. Tällä kertaa tein tomaattisia pitkään hautuneita kylkipaloja.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »