Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Kaneli-sokerisia torttuja ja tähtitortun ummistamisasiaa
28 Joulukuu 2025
Joululta oli vielä vähän riisipuuroa, tosin se olis tullut meillä syötyä ihan sellaisenaankin, mutta halusin paistaa siitä pieniä kardemummalle maistuvia lättyjä/lettuja. Mittasin kyllä kaikki ainekset, mutta kauhean tarkkoja suhteita on vaikea antaa, koska riisipuuro ratkaisee tässä jauhomäärän. Kananmunamäärässä ei kannata pihistellä, muuten käy paisto turhan hankalalaksi eivätkä pienetkään letut pysy kunnolla koossa. Jos koeletun paiston jälkeen paisto tuntuu hankalalta, kannattaa taikinaan laittaa vaan lisää jauhoja. Munia en enää lisäis, ettei tule liian munamaisia lättyjä.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien