Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Toukokuu 2020
Joitakin viikkoja sitten, tein yhtä ikisuosikkiani eli toscapiirakkaa. Ja jotta maku olisi paras mahdollinen, käytän tähän aina rasvaksi oikeaa voita. Toscapiirakka (uunipellillinen, pellin koko 34x37 cm) Pohja: 3 munaa 4 dl sokeria 150 g sulatettua voita 6 dl vehnäjauhoja 2½ tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria 2 dl maitoa Toscapäällys: 150 g voita 150 - 175 g mantelilastuja (murskaa lastuja vähän käsin, niin tuntuvat riittoisammilta) ½ dl vehnäjauhoja ½ dl maitoa 1½ dl sokeria Valmistaminen: Vatkaa pohjataikinan munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä siihen maito, sulatettu, jäähdytetty rasva ja keskenään sekoitetut kuivat ainekset siiviän läpi tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, levitä taikina...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien