Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Pitsapullat, pitsahyrrät, pitsakiekot
23 Toukokuu 2020
Silloin kun haluan tehdä kanssasyöjän mieleistä liharuokaa, on se useinkin kuvan mukaista. Ja pääseehän tässä itse aika vähällä. Lihana käytän joko Tammisen suolalapa palaa (mikä ei olekkaan niin suolaista mitä ensin luulin) mihin lisään mausteita pintaan tai ostan maustamattoman possun lapapalan, kuten nyt. Maustoin lihan jo edellisenä iltana tekeytymään jääkaappiin. Minä teen homman niin, että ripottelen astian pohjalle mausteita, nyt laitoin suolaa, aromatseosta, paprikajauhetta, vähän raastettua valkosipulia, reilusti mustapippuria myllystä ja sokeria ripsaus.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien